Tuesday, August 2, 2011

damn la aku senyap ko pijak kepale aku kn....!!!


choi la aku diam je skunk ko still nk ganggu aku asl  gile
aduhai da lme da aku taw ko dalang semua ney....
ko x puas ati ckp dpnt x payah nk bruk2 kn aku kt bf aku la sial
aku nk jmpe xmau asl ko tkt ke.....slagi ko x jmpe aku face 2 face memang
xselesai la mslh yg ko nk musnah kebahagian owg laen asl bodo ar..
ko ade mslh gan aku jmpe aku dow...asl xberani ke..
aku ckp elok2 je klu ko x puas ati meh jmpe aku xde hal la....
ko nk ckp aku bruk2 kn ko ape hal...aku dtg kolej wat hal sendiri je dow
sial la....

4 comments:

  1. lex chnta..kes ary 2 lom slesai ag ea??

    ReplyDelete
  2. blm lg la aisyah btmbah truk ade la

    ReplyDelete
  3. owh...npew r ad owg busuk aty ngn chnta ag...jeles sgt ngn kbahagiaan owg...mybe yg wt ctew 2 skew kt bf chnta..sbb 2 dye nk wt chnta cm 2....brsemuka jew chnta..tkot kerna slh...bf chnta cye kew ap yg owg 2 ckp??

    ReplyDelete
  4. bg chenta pun bodoh gak hahha,biar la die sewel heheh...dak 2 x taw la ape yg die skit ati sgt gan chenta....ajk jmpe xnk..klu face 2 face kn selesai mslh ney ajk jmpe pun x mau so nk wt mcm ne....bf chenta tah la die mudah pecye kt owg kot......bia la aishah chenta mls nk pk sgt la nk focas stdy je minggu dpn exam...

    ReplyDelete