Monday, January 31, 2011

Hanya Ingin Kau Tahu

hANGOUT time......


photography terbaek hahah!!



modal2 aku hahha

at time square hangout with zeha,wan n noriez..........
hehehe.....g mkn KFC heheh dowg blnje hahah
agak best gak la.....btw tahnks yg blnje mkn td..

Wednesday, January 5, 2011

miss si tomey...

with Bob........


video
Ragam bob...

kelaka gle video ney..cute sgt2 si comel nk pg potong rumput hahahahha
bob2...windu this time so much.....


Monday, January 3, 2011



(31-1-10)
tngah ari aku kuar gan mak n kwn mak aku g sogo..
g shopping n luch skli kat sane...lunch aku mkn kuew tiaw..
n air jus tembikai memang trbaek.....
pas2 aku g plaza GM kat coket byk brg gak yg cantek...
pas 2 mlm aku x g new year pun..aku lpak kat uma je....
da pnat sehari bjln...

(1-1-11)
pg aku g break fast kat pasar kubur dkat gan uma aku..
aku makn mee + mehon sup memang terbaek mnum lak teh o ais lngkap smua.
tngah hari lak aku n fmly aku n fmly jiran aku g mkn seafood 
kat port klang....ble than la mkn kat c2...
mlm lak aku mkn biskut n susu je hahahha..
mlm 2 gak trjadi nye cerita kisah kucing ku
yg bru mlahir kn 5 ekor ank kucing yg cute2
smua warne puteh heheh...

(2-1-11)
pg 2 aku makn kat pak hassan kat kmpung baru
peh ble than gak nasi lmak die + teh o ais heheh
mahal gak mkn die aku gan mak aku mkn je dah rm14....
pas mkn aku n mak n unty jrn uma aku g tngok kaen kat jekal
hehehe pg mak aku bli 1 kaen utk aku...wat baju raya thn ney
jmpe lah plakon syanie 2....
pas bli brang2 smua aku pun blk la rumah brehat..
aku x luch pun knyang mkn break fst td
mlm lak aku g mkn kat dewan merak felda heheh
wedding spupu aku heheh best la gak dpt jmpe sdare2 blh phg..

heheh smpai cney je la ye heheh...

Saturday, January 1, 2011

30/12/10

BESDAY CAKE NANA.......

heppy besday tontot......smoge pnjg umo murah rezeki
bjar baek2 taw...heheh cake ney aku wat sndri khas tuk si kecik nana
adik filzah kwn baek aku heheh hope sdap n blr tmpah heheheh
for ezney thank bg weit tok bli barag wat cake ney ye ..heheh heppy besday nana..

menikmati tomyam thai 29/12/10

tomyam thai terbaek...!!!

Ari ney Aku menikmati mee laksa+kueh teaw tomyam..pehh..makn panas2 memang trbaek
aku ble kat spaktrum ampang...RM5.oo je......rase die same mcm tomyam kat
bandar tanah merah kelantan....bile mkn tringat dak2 dorm G10
smk teknik tanah merah....ble mkn ramai2....ooooo damn misz kowg so much......