Sunday, May 29, 2011

HIMPUNAN SEJUTA BELIA 'HARI BELIA NEGARA (28-29 MEI 2011)





hellow smua heheh ney ar sparuh pic yg aku g HIMPUNAN SEJUTA BELIA NEGARA
at PUTRAJAYA semalam seronok g sane bkn stakat haria belia je ade 
JOM HEBOH PUN ADE,,,....memang best aku g gan jiran aku saufi hehe
jmpe Amir yg x d sangke aku jmpe ZARUL dak PLKN aku lu hehhee
die x prsan aku hehehe coz aku free hair heheh walau pun sun burn
tetap Best smlm hehehehe....

Friday, May 27, 2011

pecubaan pertame edit pic mcm ney


hey...smua ney fist edit pic yg mcm ney heheh slalu nye edit tuk shape kn pic 
bg nmpak nice je..heheheh still dlm plajaran tuk edit pic hehehe.....
hope bg la comen ye...heheh smua comen anda d hargai....
ney pic PENCETUS TENAS GROUP...
aku edit pic ney tuk profile blog tenas group...
hope u All ske.....

KARAK...!!!!(26-05-2011)


hellow heheh smlm aku bowing gile duk uma so aku n  jiran aku SAUFI  g layan
cite KARAK peeehhh memang terbaek ar cite die....rugi sape x g tngok...
rase nk tngok lg....pehh pas aku tngok wyg aku blk tngok tv tbe2 lak tnjuk the making die lak
fffuuuhhhhh wa respek lu ar wat kat studio je kot tp btl2 mcm real...
memang gembak ar KRU nye cite hehehhe..
peh blan ney je 3 cite aku tngok hahahah klu x tngok wyg bkn maen lame lg
ble da tngok smpai 3 cite dlm sbln hahahah
hahaha btw thanks kat saufi teman aku tngok wyg heheh...
KWAN2 jangan lupe tengok cite ney PASTI puas ati.....

Thursday, May 26, 2011

PIRATES OF THE CARIBBEAN..25/05/2011

BEST SGT...
hey.....pd 25-05-2011 aku n letcre aku PUAN SHAHIDA,mmber2 aku FIZI,SOON,MAT & BAI
g tngok wayang cite PIRATES OF THE CARIBBEAN kat KLCC...fuhh cite die mmang terbaek rugi sape x g tngok
kelaka ssssiiiiiooooootttt......yg dak2 laki ney minat gile gan MERMAID dlm cite 2 memang cute ar
mermaid 2 hehehe...lepak gan dowg ney asyk gelak je keje kowg memang  perangai kte owg kn,,,, 
smua dak2 ney sporting gile.....keje kami sblm nk tnggu wyang strt BERGAMBAR..bergambar dan bergambar hahahhahaha.....BTW pas ney aktiviti strus nye g KAROKE lak hahahhaha....
tp kowg ramai lg sptutnye yg pg tp masing2 ade hal kn lg pun 
cuti2 ney smua ngah sengkek heheh student kate kan hahahhaha
hrm klah pant nk tdow huhuh...tunggu sakala yg seterus nya....

AAAADDDDIIIIIOOOOOOOSSSSS......!!!!

Monday, May 23, 2011

TRAJEDI 21 MAY 2011

OPERASI menyelamat giat dijalankan

KUALA LUMPUR: Dewan Serbaguna Rumah Anak Yatim dan Anak Hidayah Madrasah At-Taqwa di Kampung Sungai Gahal, Hulu Langat dekat sini ranap tertimbus tanah runtuh, ketika kira-kira 30 penghuni sedang menjalani latihan persembahan nasyid, petang semalam. 
ORANG ramai hadir ke lokasi tragedi di Rumah Anak Yatim dan Anak Hidayah Madrasah At-Taqwa, Kampung Sungai Gahal, Hulu Langat, hari ini bagi mendapatkan gambaran lebih dekat situasi kejadian tanah runtuh selepas operasi mencari dan menyelamat berakhir kira-kira 5.30 pagi tadi dengan mangsa terakhir pada jam 5.05 pagi.

MARILAH KITA SEDEKAHKAN AL-FATIHAH KEPADA
MANGSA YG NAHAS DLM KEJADIAN TANAH RUNTUH!

video

Sunday, May 22, 2011

'KONGSI' lu langsi lu mati..!!! best3

KONGSI
lu langsi lu mati.....

fuuhhh hey,hellow Annyeunghaseyo ..xtiviti aku ari g tngok wayang dgan mr.B aku la heheh
sungguh best tngok cite KONGSI klaka gile babe....!!!!tapi aku x puas ati ar gan ending die
x smpurna cite da wokey da ending je spoil hahaha btw thanks 2 mr.B coz blnje
mkn wanyg n smua la ILUSM hehehehehe.....
engkali kite lepak tngok movie lg ye tyunk muah XOXO.....

Thursday, May 19, 2011

HEPPY BESDAY NENEK 18/5

HEPPY BESDAY NEK....!!!

selamat hari jadi ney semoga panjang umo murah rezeki
u are the best nenek in the world......love u nenek muah,muah

Wednesday, May 18, 2011

hhhooooooRRRRReeeeeeee......my final is done


HOORAY...!!

hey ari ney aku last paper final exam fuhh lege rase nye alhamdulillah ape yg aku bace ade yg msk
lg2 bab essei alhamdulillah skunk aku hanye tnggu reslt je fuhh nevous lak aku.....
skunk ney aku da strt cuti sem insya Allah klu xde halangan aku nk g klantan 
26 ari bln ney.. hope dpt la jmpe umi.abah TENAS GROUP....
tp yg sdih nye EWAN BB x dpt g die keje EDAN BB pun same kot hrm sdih nye
misz u All....n kpade E'IN,EJAH,FATIN,QILA,NORIEZ good luck ek gan paper esk..

Monday, May 16, 2011

menu dinner malam ney bersame MAK ku...!!!

terbaek...

heeeehhehe....menu aku dinner mlm ney aku mkn kat subway petronas blakang ampng puter
aku mln ber2 gan maj aku....aku mkn STEAK & CHESEE...memang terbaek..
mak aku mkn ROAST BEEF pun sdp gah hehehehe.....lepas windu aku mkn subway
thanks mak blnje mkn subway...heheh eng kali kite mkn lg ye hehehe

SUBWAY MEMANG THE BEST....!!!!

Sunday, May 15, 2011

wedding kak era 14-05-2011

pegantin baru....
bearak..

fmly ku..
si comel 

hey...td aku g kawin kak sdare aku kak era ataw aku pngil die kak ya n abang fuad 
heheh....tambah 1 lg sedare baru aku heheh welcom abg fuad ke big fmly kami..
best sgt td dpt jmpe sdare2 coz aku da lme x jmpe dowg heheh busy stdy kte kn mnggu dpn da final opss
lari tajuk lak aku.....heheh lokasi kawin kat dewan pebandaran nilai....
btw slamat pgantin baru ye kak ya n abg fuah...heheh pas ney kak regina lak.......
heheheh....

Thursday, May 12, 2011

my dream.......!!!!


                                                   
OMG>>!!!

owh my dream bile la ble dpt fon ney...!!!!!
abah ble x blnje hadiah besday adik fon ney plzzzz!!!
fon adk da hancur lebur bah da terbarai.....
ney wish adk tuk besday ney plz abah........

Tuesday, May 10, 2011

OMG....FINAL EXAM>>>!!




OMG!!!!!FINAL EXAM da xlme lg huhuh blur nye aku kwn2 jom2 stdy.......
hope aku dpt la jwp final exam ney,.....ya Allah kerisauan melande d jiwa ney......
ya Allah pemudah kn la aku tuk jwb exam ney ya Allah hilang kn la sifat cpat lupe ku ini ya Allah..
for dak2 PTPL AMPANG GOog luck ek 4 your exam........
kepade ALIA,FATIN,NORIEZ,E'IN KAK E-JAH good luck ye.......

Monday, May 9, 2011

Aku DAn DIa....!!

SYE SYAG BF SYE......!!!!!!!


sye nk awk taw sye syg kat awk,cinte kat awk,kasih kat awk
hope awk pun mcm 2 kat sye......
sye syg awk coz awk slalu take care sye...klu sye mara awk slalu sbar gan sye
klu sye merajuk awk pujuk sye......sye gembire dpt knl gan awk..
klu ble sye nk knl awk lg dan lg...
awk slalu bg nasihat kat sye......awk mnje gan sye
sye btmbah syg kat awk coz awak paham sye..
awk terime sye seade nye.....same gak mcm sye pun trime awk seade nye 
klu ble sye nk hidup bahagia gan awk..
awk la smangat sye skunk nye..
sye slalu berdoa agar hubungan kite di restui dan kekal hinge hujung nyawa kite
amin.....

love AWAK so much.....
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku



Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan ati ku

sye  SAYANG awk sgt..!!!


Sunday, May 8, 2011

SaranghaErul FlashMob



hey kowg ney la video flashmod kowg funclub erul menari khas bg smangat kat erul...
hope u all anjoy ye........
lokasi:jasco aeon au stiawangsa
time:3.00





Tuesday, May 3, 2011

3rd GATHERING SANRANGHAERUL

time menari sorry2

b boy terbaek

ha smua aku nk cite sal aku g 3rd gathering SANDRANGHAERUL af9 funclub
kat JJ aeon stiawangsa heheh...best2 xpernah aku wat ari ney dlm sjarah aku menari dpn uma kace af9 n 
dpn owg ramai lak 2 mlu gak kdg2 tp best memang terbaek aku just nk g support n semangat kat erul
hehehe......
btw mnggu dpn ade lg heheh tguuuuuuu ye.........
sesiape yg kutuk or x puas ati gan ERULFC ske ati kowg la ade aku kesah...
jelous la 2 hahahah......
owh ye x lupe pade mmber aku  SOON n FIZI heheh cowi x g taw kowg hal sbnr nye 
n btw thanks tmn n join skli hehehehe syg kowg lbh la hahahahha.........
ERULFC MEMANG BERANI N GEMPAK SEH.......

Annyeonghaseyo SaranghaErul.

Monday, May 2, 2011

AISHITERU ( Menunggu )-by ZIVILIA BAND




Lirik Lagu Aishiteru – Zivilia Band


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Back to [*][**]
Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
Owu..wo..ooKumohon kau kembali
Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo
Back to [*][**]
Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru

Sunday, May 1, 2011

3rd GATHERING SANRANGHAERUL

Annyunghaseyo Saranghaerul....!!!
ERUL AF9

Good News!!! Jangan lepaskan peluang untuk mendaftar sebagai SaranghaErul.. dan mendapatkan sehelai T-Shirt ErulFC secara percuma dengan hanya rm10 yuran keahlian.. so.. Jom join 3rd Gathering Saranghaerul!!!

Tarikh: 2hb Mei 2011 (Isnin)
Masa : 3.00PM - 6.00PM
Tempat : Dihadapan Rumah Kaca AF9
Aktiviti : Sesuatu yang SANGAT menarik yang akan dilakukan secara beramai2 dalam kumpulan yang besar. sesuatu yang semestinya menyeronokkan kita semua dan juga ERUL..


P/s: kepada sesiapa yang sudah berdaftar dan sudah mempunyai T-Shirt bolehlah pakai T-shirt tersebut untuk aktiviti yang akan kita lakukan nanti..


AKU MEST PEGI HUHUH

hrm sedih nye RAQIB tersingkir

RAQIB AF9

hrm sdih n terkejut aku RAQIB tersingkir  die trbaek kot..
x adil la NERA  ptut d singkir kn BENCI..BENCI..BENCI
RAQIB u are the best la !! love u RAQIB hidup owg MELAKE..!!!
kite 1 kmpung le......